eurovion

Accesorii.

Bordură Fronton

Reprezintă elementul de legătură dintre două ape și este plasat de regulă în linie dreapta la cea mai înalta cota a acoperișului.

Coamă Euro

Cârlig jgheab – este prevăzut pentru suspendarea jgheabului pe streașină şi este montat înainte de instalarea materialului pentru acoperişuri. Se montează pe căprior. Înainte de montare elementul se îndoaie cu un dispozitiv de îndoire CJ în dependență de unghiul de înclinație al acoperișului. Cârligul de jgheab este fabricat din fâșie metalică cu grosime de 4mm și lățime de 30mm. Elementul este ramforsat pentru o rezistență mai bună la solicitări de întindere și deformare.

Dolie

Se montează la intersecția a două șarpante, făcând astfel legătură între cele două ape. Acestea se așează sub învelitoare și au rolul de a diviza apă pluvială spre sistemul de drenaj. Spațiul dintre invelioare și dolie se închide cu bureți de etanșare.

Glaf

Glafurile sunt menite să protejeze zidăria şi fațada locuinței dumneavoastră în zona ferestrelor, indiferent de tâmplăria folosită (lemn, aluminiu sau PVC).
Vă oferă protecția eficientă împotriva intemperiilor, a apei şi a murdăriei. Totodată oferă un aspect plăcut intregei fațade a locuinței.

Opritoare zăpadă

Opritor ce împiedică zăpadă să cadă de pe acoperiș.

Sort

Se așează sub marginea învelitorii făcând legătură cu sistemul de drenaj. Acesta are rolul de a permite scurgerea apei de pe învelitoare în jgheab.

Șuruburi fixare

Pentru fixarea panourilor termoizolante de acoperiș sunt recomandate următoarele componente:
– ȘURUB – specific structurii
– ȘAIBĂ D25 + GARNITURĂ D25
– CALOTĂ
UTILIZAREA ACESTOR ELEMENTE GARANTEAZĂ ETANȘEITATEA FIXĂRII.

Jgheab

Jgheab folosit în sistemele de colectare a apelor pluviale. Acesta este rezistent la temperaturi joase și la spargere.

Capac jgheab

Oferă o permanentă fixare, ermetizare și rigiditate a jgheabului. Se instalează la capetatul drept al jgheabului. Reprezintă un blocaj pentru a nu permite evacuarea apei și a altor impurități la capătul drept al jgheabului.

Cârlig

Oferă o permanentă fixare, ermetizare și rigiditate a jgheabului. Se instalează la capetatul drept al jgheabului. Reprezintă un blocaj pentru a nu permite evacuarea apei și a altor impurități la capătul drept al jgheabului.

Colector apă

Sistemul de prindere și susținere ascuns în interiorul jgheabului oferind astfel o continuitate și un aspect estetic elegant;
Calitățile tehnice ale materialelor și accesoriilor i conferă sistemului pluvial o foarte mare durabilitate;

Burlan

Burlan ajustat la un capăt – Asigură scurgerea verticală a apei pluviale. Diponibil în varinata de 2 și 3 metri în dependență de dimensiunea sistemului. Se aplică pe pereții construcțiilor cu ajutorul brațărilor de burlan.

Cot burlan

Element de îmbinare între racord jgheab (RA) și burlan (BU)

Util pentru schimbarea direcției de scurgere a apei prin burlan

Brățară burlan

Brățara este elementul de prindere și de fixare a burlanului de scurgere de peretele clădirii.

Contact.

Ne puteți contacta prin telefon, email sau cu ajutorul formularului de contact