eurovion

Tablă cutată.

eurovion.

Este realizată din oțel galvanizat sau aluminiu cu diverse grosimi și forme, în funcție de destinație vopsite sau nevopsite.

Se poate folosi simplă sau în combinație cu materiale izolatoare.

Tabla cutată, fără izolaţie termică, poate fi utilizată atât la acoperirea superioară cât şi la acoperirea laterală a clădirilor ce nu necesită izolaţie termică.

Se instalează uşor şi repede, iar muchiile lor dispun de un design care le asigură o etanşeitate perfectă chiar şi pentru distanţe mari dintre suporturi. Profilul tablei cutate asigură o rezistenţă sporită la sarcină în spectrul uzual de sarcini. Cele două caneluri exterioare au o formă specială care le asigură îmbinarea perfectă şi etanşă la zona de întâlnire a foilor.

Manipularea

În funcție de gabarit folosiți utilajele adecvate pentru încărcarea și descărcarea pachetelor de tablă; motostivuitor sau macara.

Dacă ridicăți pachetul de tablă cu ajutorul unei macarale, puneți benzile pe locurile corespunzătoare și protejați marginile pachetului, pentru a evita deformările plăcilor de tablă.

Dacă veți ridică tablele manual (minim două persoane) apucați-le una câte una și folosiți mănuși de protecție adecvate. Tablele mai lungi vor fi susținute și la mijloc.

Stocarea

Pentru a păstra calitatea tablelor este foarte important că ele să fie stocate în locuri corespunzătoare. Pentru depozitare în exterior:
  • asigurați o poziție înclinată a tablelor, pentru a evita acumularea de apă între acestea
  • asigurați materialelor o ventilație corespunzătoare
  • de preferință depozitați tablele sub o prelate.
În interior depozitarea trebuie făcută într-un loc uscat și bine ventilat.

Contact.

Ne puteți contacta prin telefon, email sau cu ajutorul formularului de contact